Panorama cmp rabarbur02 feb 2012_250 pan_ rabarbura_250 ciclu rabarbura_panorama_250

File de piept de pui in sos de rabarbura

Imprimare

 

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 4 bucati de piept de pui, a` 200 g

  • 4 linguri de faina

  • 50 g de unt

  • 450 g rabarbura

  • 400 g de smantana pentru gatit

  • ½ litru de supa de carne de pui

  • 2 lingurite de zaher

  • Sare

  • Piper alb

 

Pregatirea:

Spalati pieptul de pui, inlaturati excesul de apa cu un prosop de hartie, il condimentati si il dati prin faina. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti pieptul de pui usor pana la rumenire cca. 4 minute fiecare.

Curatati rabarbura, spalati-o si taiati-o in bucatele de 1-2 centimetrii.

Incalziti smantana si supa de pui intr-o oala amestecand in permanenta. Adaugati rabarbura si lasati-o 5 - 6 minute sa fiarba usor, apoi pisati-o cu mixerul si adaugati zaharul si fierbeti in continuare. Condimentati cu sare si piper.

Taiati pieptul de pui in fasi late si adaugati sosul astfel pregatit.

Timp de pregatire: ca. 30 minute

Gradul de dificultate: normal

 

CONTACT

Nadeș, jud. Mureș, TRANSILVANIA

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.