Panorama cmp rabarbur02 feb 2012_250 pan_ rabarbura_250 ciclu rabarbura_panorama_250

Plăcintă (Tartă) cu rabarbură

Imprimare

 

4 gălbenuşuri + 250 gr zahăr

1-2 praf vanilie
coajă de lămâie
1 pachet unt gras
Toate se amestecă; se adaugă un pahar de lapte călduţ în care s-a dizolvat 1 praf de copt. Se adaugă făină cât cuprinde (aluatul obţinut trebuie să fie curgător).

4 albuşuri + 250 gr zahăr se bat spumă

Se toarnă aluatul în tavă. Se pune deasupra fructul curăţat şi tăiat bucăţi (rabarbura) şi se dă la cuptor 30-40 min.

În momentul în care aluatul este aproape copt (când aluatul începe să acopere fructul) se toarnă peste, cele 4 albuşuri şi 250 gr zahăr bătute spumă.

Se pune din nou tava în cuptor până se rumeneşte albuşul.

CONTACT

Nadeș, jud. Mureș, TRANSILVANIA

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.