STUDIU de piață – GEM de rabarbură!

Lansăm 4 varietăți de gem de rabarbură.
Am configurat, după mai multe teste, fișele acestor produse.

Pentru a determina rețetele finale, inițiem o procedură de testare de către public a acestor gemuri. Vom trimite GRATIS mostre din cele 4 varietăți de gem, celor care vor să testeze în mod VOLUNTAR gemurile. Solicităm însă acestor doritori să participe la completarea unui chestionar legat de aceste produse.
Rezultatele studiului vor fi făcut publice.

Gemurile de test sunt produse în bucătăria proprie. Cei ce se vor înscrie la testare asumă foarte clar că vor consuma spre testare, un produs de tip ”gem”,din rabarbură, produs artizanal, în gospodărie proprie, neautorizată sanitar-veterinar. Mostrele sunt ambalate în recipiente care conțin 40 grame de gem de rabarbură.
Se vor primi 4 recipiente cu mostre, marcate cu un număr de identificare, de la 1 la 4. Aceste coduri se vor identifica în cadrul chestionarului de evaluare unde sper că se vor completa cu atenție și seriozitate răspunsurile la întrebările referitoare la caracteristicile fiecărei mostre de gem de rabarbură.
Chestionarele sunt anonime, nu se colectează date cu caracter personal, doar identificatori socio-demografici: sex, vârstă, studii, venituri, mediu de rezidență.

Înscrierile se fac pe paginile

https://www.facebook.com/rabarbura
https://www.linkedin.com/in/mircea-munteanu-b789855b/

prin mesaje private, cu furnizarea datelor necesare pentru livrarea prin curier a pachetelor cu mostre: nume, adresă, telefon.

Chestionarul va fi disponibil on-line la link-ul care insoțește prezentul anunț, după începerea distribuirii mostrelor de test.

RABARBURA la Nadeș- TRANSILVANIA